25 Kasım 2011 Cuma

0

Dolar yükselmeye devam ediyor

  • 25 Kasım 2011 Cuma
  • Unknown
  • Share
  • Dünya'nin kullandigi para birimi dolar sinir tanimiyor. Son zamanlarda Amerika'nin ve Avrupa'nin içerisinde bulundugu borç krizinin tam manasiyla çözüme kavusmamasi yatirimciyi çok endiselendiriyir. Altin'nin da hizli bir yükselise geçmesiyle birlikte Avro deger kaybederken Dolar yukariya dogru yükseliyor.
    Herkesin merak ettigi ise Türk Lira'sinin durumu nasil olucagi. Forex yatirimcilarinin ve ekonomistlerin yaptiklari açiklamalar genel olarak olumlu oldugundan simdilik içimiz rahat bir sekilde devam ediyoruz. Basbakan Erodgan'in da yaptigi açiklamalarda bu son krizlerin ülkemizi teget bile geçmiyecek olucagi hem vatandaslari hemde yatirimcinin içerisini rahatlatiyor.

    Içerisinde bulundugumuz bu kriz ortaminda dolarin yükselmesiyle dolar ise borç alanlarin üzecege benziyoir. Dolar bu olumsuz havaya bağlı olarak içeride yükselmeye devam ediyor. Dün 1,86 düzeyinden kapanan dolar haftanın son işlem gününe 1,87'nin üzerinde başladı. Dolar gün içinde 1,8840'a kadar yükseldi.
    Dolar fiyati için tiklayiniz.

    0 Responses to “Dolar yükselmeye devam ediyor”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!