15 Haziran 2011 Çarşamba

0

Yaz tatilinde ne yapmali

  • 15 Haziran 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Havalarin iyicenek isimasiyla birlikte artik tatil yapmak için yerler aranmaya ve yasva yavas tatil hazirliklari yapildigini görmekteyim. Özellikle yurt disina gidecek olan tatilcilerimizin simdiden hazirliklari yapan insanlarin konusmalarina ve fikir alis-verisinde bulunduklarina sahid oluyoruz.
    Bu yil her yilki degil degisik birsey yapmaya ne dersiniz? Iste her zaman tatil deyince ilk aklima deniz, sahil, günes, yemek ve dinlenme gelir. Bu sefer söyle denizden ufak sesiz sedasiz yapmayi severmisiniz.? Ormanlik alanda cadir kurup  tatil yapmayi veya karavan içerisinde tatilimizi geçirmeyi ..
    Yurt disinda bu tip tatillerin çok ilgi çekici oldugunu biliyoruz. Avrupa'nin bir çok sehrinde Almanya, Hollanda, Fransa gibi ülkelerde en çok seçilen tatil seklidir.
    Çünkü çadir içerisinde uyamanin sevkini hiç tatdiniz mi? Bilhassa o binalarin arasinda hiç günes görememe, aksam oldugu zaman günesin batisini izleyememe, gece oldugu vakit gök yüzüne bakip yildizlari sayamam ve sessizligin arasinda böcek sesleri dinlemeyi seveniniz muhakka çoktur.
    Iste kamp yapmakla bunlari tadabilir ve bunun ayricaliginin farkina varabilirsiniz. Karavan içerisinde tatil yapmakta mümkün ancak kiralama yöntemiyle mümkün oluyor. Türkiye'de bu tip tatil seçenekleri malesef yok denecek kadar az ve görülemiyor.
    Kamp yapmak, yaz tatili

    0 Responses to “Yaz tatilinde ne yapmali”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!