12 Haziran 2011 Pazar

0

Türkiye oyunu kullaniyor

  • 12 Haziran 2011 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Her dört yilda bir yapilan genel seçimler basladi. 12 haziran'i devamli mitinglerle ve vaadler geçiren liderler rahat bir nefes aldi. Simdi bütün Türkiye oyunu kullniyor. Sizlere oy karelerini göstermek istiyorum. Bu genel seçimlerde yogun güvenlik önlemleri alindi.
    Seçimde, 50 milyon 189 bin 930 seçmen, 85 seçim çevresinde 199 bin 207 sandıkta oy kullanacak. Oy kullanan vatandaslarimizin mutlulugu gözlerinden belli oluyor. Bu genel seçimlerde Kemal Kiliçdaroglu'da oyunu kullanabildi.
    Oyunu nerede kullanacagini bilmiyen vatnadaslarin ysk'nin remsi web sitesinden ögrenebilecekleri açiklandi. Her seçimde oldugu gibi bu seçimlerde de çok büyük merkezler olusturuldu. Özellikle genel seçimlerin sonuçlarini bizlere ulastirmak amaciyla yogun mesaai yapacaklar.
    En son teknolojinin kullanilacagi bu seçim sonuçlarinin bizlere ulastirilmasinda resimli, yazili ve grafikli olmak üzüre çok iyi donanimli merkezler kuruldu. Yine parti merkezlerin karargahlar kuruldu ve aninda bizleri haberlerini duyuracaklardir.
    Türkiye, 24. Dönem Parlamentosunu belirlemek üzere sandık başında. 50 milyon 189 bin 930 seçmen, 85 seçim çevresinde kullandı.
    Iste 2011 genel seçimlerinde görüntüler






    0 Responses to “Türkiye oyunu kullaniyor”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!