1 Haziran 2011 Çarşamba

0

Tatil zamani

  • 1 Haziran 2011 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • Bildiginizgibi ülkemizin tatil ülkesi olmasi nedeniyle havalarinda otomatik olarak Allah'tan güzel olmasi bizler için kaçirilmaz bir firsattir. Insanlarin yüzlerce para harcayip güzel hava bulabilmek ve yilin stresinden kurtulmak amaciyla ne kadar yol kat ettigini biliyoruz.
    Bu yil tatile karayolu gidecek olan Avrupa'li vatandaslarimizin sirbistan'da yapilan yol çalisma ve düzeltmesi yüzünden uzun kuyruklarin olusacagi yetkililerden bildiriyor. Türklerin bu konuda kendi tedbirlerini almasi gerekiyor. "Uzun bekleme söz konusu oldugu vakit, yemek, yiyecek vb, gibi."
    Antalya, Bodrum ve diger tatil beldelerine gidecek vatandaslarimizin önceden rezervasyonlarini yaptirmalari sonucunda bir yer bulma sorunu ile karsilasilmaz. Deniz, sahil ve güzel bir restorantta yemek yemek herhalde herkesin begenecegi ve istedigi bir tatil düsüdür.
    Deniz kenarinda sahilde sunbedin üzerinde yatip, denizin dalgalarini dinlemek ve günesin o sicakligini hisstemek ve kendimizi gevsetip salivermeyi ve soguk soguk içecegimi yudumlamayi kim istemez ki!?
    Iste tatil denince konusulacak çok muhabbetimiz olucaktir. Bir daha sefere sizlere tatil yerleri hakkinda bilgi verecegim.

    0 Responses to “Tatil zamani”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!