6 Haziran 2011 Pazartesi

0

Suriye'de isler hala karisik

  • 6 Haziran 2011 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Bildiginiz gibi arap ülkeleirnde basliyan reform hareketi olarak bilinen üstyn demokrasiy geçis süresinde halk isyana devam ederken yönetimde bulunan Esat ise hala çekilme karari almis degil. Ancak insanlar sokaklarda ölmeye ve öldürülmeye devam ediyor.
    Simdiye kadar binlerce insanin ölmesine göz yuman hükümet veya diktadör Esat hala çekilmis degi.  Halkin bas kaldirdigi ve istemedigi Esat gitmek istemiyor. Avrupa'dan gelen baskilarida pek fazla aldirmiyan Esat hala duruyor. Bugün gaazete okudugum haber içimi acitti.
    Insan müslüman din kardeslerinin göz göre göre öldürülmesini hazm edemiyor. Insan bu kadar zalim olur mu? Yasam bu kadar ucuz mu?
    Malesef buralarda yasam çok ucuz hatta hiç degersiz. Avrupa'da bir hayvana gösterilen özen ve deger, buralarda bir insana verilmiyor.
    Sadece bugün yasanan olaylarda 120 kisinin hayatini kayip ettig geldi. Haberde yer alan metin su sekilde.
    dlib kentine bağlı Cisr Eş Şuğur bölgesinde silahlı kişilerin postane binasını bombaladığı ve polis merkezini ele geçirmeye çalıştıkları bildirildi.

    Devlet Televizyonu, İdlib'e bağlı Cisr Eş Şuğur bölgesinde çatışmaların devam ettiğini ve silahlı grupların kontrolündeki bir semtin güvenlik güçlerinin kontrolüne geçtiğini duyurdu.
    Suriye Devlet Televizyonu bugün çeşitli kentlerde yaşanan olaylarda 120 asker ve polisin öldüğünü açıkladı..
    Insanlar artik çok degersiz yasam standartini yükseltmek amaciyla yapilan çalismalarda bu kadar hayata son verilmesi beni derinden yaraliyor.
    Bu katliamlarin artik sona ermesi ve güzel yasamin gelmesi dilegiyle...

    0 Responses to “Suriye'de isler hala karisik”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!