16 Haziran 2011 Perşembe

0

LYS sinav heyecani

  • 16 Haziran 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Cumartesi günü 18 haziran 2011 LYs sinavi yapilacak. Sinava girecek adaylarin sinav heyecani baslamasi ve bundan rahatsizlik duymalari meydana gelebilmektedir. Sinava girecek adaylarin lys sinavina 2 gün kala bütün ders çalismayi birakip birazcikda kendilerine zaman ayirmalidirlar.
    Uzamanlar sinav heyecanin çok zararli oldugunu ve bunu ögrencinin yenmesi gerektigini belirtiyorlar. Anne-babalarin çocuguna baski yapmasinin da dogru olmadigi yönynde. Sinava girecek ögrencilerimizin bu son günlerde rahat bir sekilde hareket etmeli ve hiç bir seyi kafalarina takmamali, ebebeynler bu konuda gençlere yardimci olmalidirlar. Uyku saatlerini degistirmemeli ve agir yemeklerden kaçinmalidirlar.
    Bilhassa ülkemizde çok görülen bu sinav heyecani ve korkusunu yenmek için gerekli adimlari atmaliyiz.
    Sinav kaygisi nedir ve bu konuda neler yapilmasi gerektigini uzmandan dinleyelim ve yapilmasi gerekenleri yerine getirelim.
    Sinav kaygisi video izle


    Sinav heyecanini, kaygisini senmek için neler yapilmalidir?

    0 Responses to “LYS sinav heyecani”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!