21 Haziran 2011 Salı

0

Kurtlar Vadisi hangi kanal da yayınlanacak ?

  • 21 Haziran 2011 Salı
  • Unknown
  • Share
  • Ülkemizin en çok sevilen ve izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayinlanacak. Bildiginiz gibi maddi sorunlardan dolayi geçen dönemlerde kanal degistiren Kurtlar Vadisi Pusu bu önümüzdeki sezonda yeni kanalda yayinlanmasi bekleniyor.
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapimcisi Pana Filmin yaptigi açiklamalara bakildiginda önümüzdeki sezon Kurtlar Vadisi Pusu TNT ekranlarinda yayinlanacak. Bizlere gelen habere göre yeni ve büyüyen kanali TNT yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayini yapacak. Milliyet gazetesinin verdigi haberde ayni sekilde yayinlanacagi bildirildi. Daha önce de maddi sorunlar yasayan KVP ile Show tv yayina son verip Star tv kanalina geçmisti. En son atv ekranlarinda yayin yapiyordu. Yeni sezonda TNT ekranlarinda yayinlanacak olmasi seyircisini sevindiriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda neler olucagi ve TNT kanalinda kalip kalamiyacagini görecegiz. Pana Film ve Kurtlar Vadisi Pusu TNT ekranlarinda olucak.
    TNT Kurtlar Vadisi Pusu ile daha da büyüyecege benziyor. Bu konu ile her hangi bir gelisme veya degisiklik oldugu vakit sizlere bildirilecektir. Simdiden sizlere güzel vakit diliyorum.
    Kurtlar Vadisi hangi kanal da yayınlanacak ?

    0 Responses to “Kurtlar Vadisi hangi kanal da yayınlanacak ?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!