2 Haziran 2011 Perşembe

0

Facebook video indir

  • 2 Haziran 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Almis basini gidiyor bu facebook video indirme siteleri. Arkadaslar nereyere baksam durmadan devamli olarak yeni facebook video indir siteleri görünüyor. Facebook rüzgari esen ülkemizde demek ki bizlerin de facebook videolari gönüllerinde yer edinmistir.
    Facebook artik hayatimiz öyle bir girmis ki artik para var mi? diyen yok! Facebook'un var mi diye sorar hale gelmisiz.
    Anliyacaginiz bizler sanal alemin denizinde yüzerken bizi akinti nereye getirecegini bilemiyoruz ve akintinin ve dalganin getirdigi yerde inecegiz. Facebook'ta dikkat edilmesi gereken noktalari ileriki zamanlarda sizlere anlamayi uygun görüyorum.
    Facebook oyunlarina baglanmayin, sonra basiniz agrir! bir daha doktor falan da bulamazsiniz. Facebook video indir siteleri face book oyun siteleri kadar zararli degildir. "hemen belirtmek istedim"
    Artik is basvurusu yaptiginiz zaman öz geçmisiniz ile CV hazirlayip gönderiyorsunuz. Is mülakati yaptiginiz kisi veya kisiler internet üzerinden bir arastirmaya gidiyorlar. Birde ne görsünler bu adam tam sapikmis, Bu bizim isimize yarar veya yaramaz diye netten bulabiliyorlar. "haber vermek istedim. Sanal deyip geçmeyiniz"
    Kendi kanimca biraz gir gir ederek bazi noktalari sizlere anlatmak istedim.. Daha sonra ki facebook yazilarimda güzel güzel klavye ve ekranimla dertlesiriz!!
    Selamlarimla Ercan Çetin

    0 Responses to “Facebook video indir”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!