9 Haziran 2011 Perşembe

0

Anonymous kimdir?

  • 9 Haziran 2011 Perşembe
  • Unknown
  • Share
  • Son günlerde ülkemize yapilan saldirlarin sadece sokaklarda degil artik internet ortaminada tasinmis durumda. Bildiginiz gibi dün haberlere konu olan siber saldirilarina baslanacagi idi. Bugün saat 18:00'de yapilmasi beklenen saldirilar gelmeye basladi.
    Ilk etapta TIBé saldiri düzenlenmis. Yarim saat kapali kalan TIB'e yapilan saldirida çökertildigi bildirildi. Ancak siteye girmek isteyenlerin index2 sayfasina yönlendirildi.nonymous, aynı anda çok sayıda bilgisayardan siteye ziyaret talebinde bulunarak hatları kilitleme yöntemini kullanıyor. Saldırının ne kadar süreceği veya başka hangi kurumları hedef alacağı henüz bilinmiyor.
    Anonymous kimdir?
    2003 yılında 4chan’de yayılmaya başlayan ve kendiliğinden büyüyen bir siber-aktivizm grubu. Kimliğini gizleyen birçok internet kullanıcısından oluşan bu grup, özellikle internet üzerinde serbest bilgi paylaşımının ve iletişimin engellendiği durumlarda toplu siber-eylemler gerçekleştiriyor.
    Ülkemizdede özgürlükleri kisitliyanlari protesto etmek amaciyla bugünlerde böyle hack olaylarina gidiliyor.
    Anonymous kimdir?

    0 Responses to “Anonymous kimdir?”

    Yazar Bilgisi

    Editör: Ercan Çetin ve


    Website: Online Haberler

    E-mail: xmedy

    2000 yilindan bu yana internet üzerinde çalismalar yapmaktayim. Bir kaç tane web sitesi ile ilgeniyorum. Amatör olarak website çalismalarim olmustur. Güncel olaylari sizlere sunarim.. Google iletisim: Ercan Çetin

    Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

    Takip Edin!